fredag 16 april 2021

Fördel sprutan ...

I onsdags och torsdags stod det "Veckans banor" på programmet. Det handlade dels om ett lopp strax utanför Uddevalla samt ett i skogsdungarna öster om Grästorp. Tuff bohusterräng respektive lättlöpt skaraborgsskog.  Detta följdes upp under fredagen med ett 15-tal kontroller på Hunneberg i aktiviteten Naturpasset - ibland måste man göra något annorlunda! 😂 

Solen sken och den halvannan timman för fikapaus vid sjökanten var riktigt skön.




Under tidig förmiddag blev det också klart att sprutan tog en klar ledning före soffan i kampen om vad som kommer först. (Läs gårdagens blogginlägg så hajar du). 

Den första anti-covid-sprutan ska stickas in i överarmen på måndag, dock inte på Gunilla. Nu ska man inte ropa hej innan bäcken är överhoppad som det gamla ordspråket säger. Beredskapen för nya budskap och alternativa påbud är hög. Dessutom lär det dröja ytterligare någon vecka innan Gunilla får chansen. Alltså ... fortfarande pågår en kamp på upploppet mellan sprutan och soffan även om den förra nu tagit ett rejält grepp om händelserna. Men man vet aldrig om möbelsnickarna jobbar helg och kommer ikapp. Nu väntar vi in helgen som enligt väder-förstå-sig-påarna ska bli riktigt fin.