söndag 19 juni 2022

Final i regn …

Under tidig förmiddag avverkades den återstående "skåningen" i tävlingen "Tre skåningar och en dansk". Vi vaknade upp till trist och pissigt väder så det var bara att krypa in i regnattributen. Dock var det härligt löpväder i villakvarteren och parkområden i Välaområdet beläget i Helsingborgs utkant. Det blev ett snabbt uppbrott när alla kommit i mål och vi drog norrut. Efterhand lättade molnen och lagom till lunch i Laxbutiken utanför Falkenberg sken solen. Vi var inte de enda som valt detta lunchställe, kön var söndagslång och detta spädde på aptiten.




Nu skingras skaran de närmaste veckorna. Barnbarn #2 drog under sen eftermiddag till Vårgårda där O-camp väntar - ett träningsläger för tonåringar i Västgötadistriktet. Äldsta barnbarnet drar till Eksjö på tisdag för ett nästan månadslångt konfaläger specialdesignat för orienterande konfirmander. Detta tillsammans med bland andra tre klubbkompisar.

Yngsta barnfamiljen ska förbereda sig för en sol- och badresa till Kreta under månadsskiftet. De(t) rör verkligen på sig!