onsdag 27 september 2023

Avklarat …

Två arrangemang avklarade dels under gårdagskvällen samt förmiddagen idag. Det blev rekorddeltagande för året då 108 veteraner kom till Vänersborg och terrängen runt Skidstugan. Som vanligt bjöds det på fyra banor i huvudsakligen flack terräng med flertalet gångvägar och stigar. Mellanbanan samlade flest startande då 42 valde detta alternativ.




Välkände ultralöparen Rune Larsson, TSOK, värmde upp inför dagens lopp med att i arla morgonstund springa elva kilometer! Äldste deltagaren hade passerat 90-årsgränsen! Man imponeras!




Uppmuntrande tillrop kom från flertalet då man uppskattade terrängen samt banornas karaktär; flera lättlöpta och lättframkomliga stråk samt en kontrollplacering som inte handlade om att gömma och dölja. 


Lite teknikstrul blev det under gårdagskvällen. Deltagarna märkte inget men det blev lite knep och knåp för att reda ut en del saker. Konsulterade mina expertkontakter och tillsammans löste vi en del problem. Vi konstaterade också att uppdateringar av en del applikationer har lett till buggar och programfel. 

Idag fungerade dock allt perfekt ... saker och ting fick "jävlas färdigt" under nattens timmar.


Imorgon hoppas vi kunna springa själva då tanken är att dra till Lidköping och skaraborgsklubbarnas torsdagsorientering för pensionärsgenerationen.