lördag 9 september 2023

Tvärslut …

Det blev en sen fredagskväll efter sprintloppet i Askersund. Fick till ett bra och felfritt lopp men matchar inte de bästa löpmässigt ... alltså bara placering 8 och nästan tre minuter efter.
Övernattning blev det på "Ruders" utanför Tibro och under tidig förmiddagstimma bar det av till Tiveden och Stenkällegården. Långt att gå var det från parkering och sedan till start.
När startpipet ljöd kändes det tungt redan efter några meter och några minuter senare kändes det toksegt ... inte bra och fokus på den utmanande orienteringen fallerade och då blir det gärna kontrollbom. Fortsättningen blev inte bättre utan jag var rejält "lost" några gånger och hade nollkoll. 



Vart-ska-det-bära-hän-tankar snurrade runt i skallen och då blev till slut beslutet: jag skiter i det här! Tråkigt att bryta men det känns bättre än att såsa omkring.



Väl i mål undrade Gunilla lite oroat vad som hänt? Hon hade själv gjort ett felfritt vilket räckte till en femteplats ... bra jobbat, riktigt bra! Ännu bättre gick det för klubbkompisen Maria som efter lång väntan, tills alla D55:or kommit i mål, glatt konstaterade att det blev en topplacering och veteran-SM-guld efter ett kanonbra lopp. Stort grattis för den prestationen.

Imorgon handlar det om långdistans i samma terränglåda. Kroppen får ge besked i morgon bitti ifall den brutit ihop tillräckligt och är beredd att komma igen!