fredag 1 september 2023

Två DM …

Denna första dag i höstmånaden september var graderna runt 20, det var vindstilla och solen sken ... bra förutsättningar om man nu vill svalka (!?!) sig i Vänerns böljor. Det var 17 grader och faktiskt riktigt behagligt. 




Dagens dopp fick bli inledningen till en tajt DM-helg. Ikväll drar vi åt sydost för övernattning i Borås och sedan under tidig lördagsförmiddag till Tranemo och distriktsmästerskap i medeldistans. Detta tillsammans med alla barnbarn och en svärdotter. 


Hemresa blir det direkt efter tävlingen då vi under söndagen ska delta i Bohuslän-Dals långdistans-DM. Sedan några år tillbaka är alla DM-arrangemang "öppna" även för löpare som inte tillhör distriktet i fråga. Dock tävlar man inte om DM-tecknen. Denna möjlighet är bra. Då kan man välja vilket distrikts DM man deltar i. 


Vi skippar alltså Västgötadistriktets DM-stafett. Den egna klubben startar bara med två lag. Det måste vara någon form av all-time-low i föreningens historia. Helt uppenbart är att stafetter inte känns kittlande och lockande ... det är också vår känsla!