onsdag 4 oktober 2023

Lång härlig dag …

En heldag med orientering som inleddes med veteranlöp och sedan tillbringades hela eftermiddagen framför TV:n. Detta för att kolla in EM i sprint. Dagens tävling avgjordes i italienska Verona där vi varit några gånger. Så himla kul att västgötatjejen Sara Hagström äntligen kom överst på prispallen i ett individuellt mästerskap. Banorna var inte så svåra ansåg löparna men vad gör det ... i toppen återfanns ändå de som brukar vara i topp.




Även denna orienteringsdag var det strålande vackert väder. Vi har haft tur detta år då det oftast varit fint när orientering stått på dagsprogrammet. Som vanligt lång fika efteråt med höstsolen skinande rakt i ansiktet.

Eftersnacket handlade om bristen på tävlingar kommande helg. Visst finns 25-manna i Stockholm som ett alternativ men det är inte aktuellt för merparten av veteranerna. Märkligt, märkligt tyckte många ... det borde finnas något att välja på. Undrar om det inte dyker upp ett arrangemang i väst nästa år samtidigt som den stora stafetten i huvudstaden ... ett frö är sått!