måndag 16 oktober 2023

Ödesmatch …


Idag blev det mycket sitta på cykelsadel. Det oerhört härliga höstvädret med sol, blå himmel och vindstilla inbjöd till cykeltur ... det blev 25 kilometer kombinerat med att en del ärenden utfördes. 

När så eftermiddagen övergick i kvällsmörker väntade ett spinningpass på gymmet. Ett hårt sådant ... svetten lackade!

Det märks nu att fler och fler söker sig inomhus för sin träning och motion. Nu går det inte längre att bara droppa in på ett pass utan det krävs föranmälan. Noterar också att det i jämförelse med tidigare år är fler och fler tjejer/kvinnor som deltar. 


Dagens cykling blev uppvärmning inför kvällens TV-koll. Herrarnas fotbollslandslag ska försöka ta chansen att kvala in till EM. Chansen/möjligheten/utsikten/eventualiteten att det ska greja sig är utomordentligt liten ... men en mikroskopisk möjlighet finns om vindarna är gynnsamma. Det är i alla fall en ödeskväll för förbundskaptenen Janne Andersson. Imorgon kanske han måste söka sig ett nytt jobb.


Nej, nej … precis när dessa rader skrivs kommer dödsstöten.  Österrike besegrade Azerbajdzjan och blev därmed EM-klara … Sverige är borta och Janne A. arbetslös.