onsdag 3 april 2024

Fy, usch och tvi …

Å sicket elände ... å sicket rysligt snöelände! Igår kom det massor av vidrig blötsnö. Mycket blötsnö och därtill kraftig blåst, det var ingen höjdare att vara utomhus. Snabbt inställdes den planerade slogsturen för att reka terrängen till ett kommande tävlingsarrangemang. Det var också med viss vånda jag tog mig till däckhotellet för byte till sommardäck. Funderade inte bara en gång på att avboka ... det blev inte så ... rätt eller fel?!?




Dagen idag var dagen då det skulle vara vårpremiär för veteranorienterarnas onsdagslöp i 3-stadsområdet. Det blev naturligtvis inställt och detsamma gäller morgondagens arrangemang i Lerum och Töreboda. Med största sannolikhet blir det inte heller några tävlingar i Tibro kommande helg. Lider med vår tidigare klubb, Tibro OK,  som då får ställa in ytterligare ett år ... det var snöelände även i fjol.

Drar mig till minnes att vi under Tibroåren fick ställa in en och annan vårtävling av samma orsak så vårmånaden april är nyckfull.


Minusgraderna under natten har gjort att gator och gångbanor i Vänersborg har omvandlats till "isbana", idag är det dubbskor som gäller. Hade ställt in dessa för sommarförvaring för någon vecka sedan och det straffade sig uppenbarligen.