fredag 12 april 2024

SM-natt på gång …

Under sen eftermiddag igår drog vi till Skaraborg för deltagande i Främmestads IK:s poängtävling. Alltid gemytligt med dessa arrangemang och möten med gemytliga människor.

Terrängen var inte lika gemytlig ... pinnigt och en hel del avverkningsrester på marken. Det var ett nytt område som Bengt-Åke J. nu hade börjat kartera. Det lär knappast bli aktuellt med ett större tävlingsarrangemang där men ett alternativ för träningstävlingar och liknande.

Förmiddagens intensiva regnande hade upphört, solen visade sig och graderna pendlade runt tio men någon riktig go vårvärme kändes inte av.




Under kommande kväll/natt är det dags för årets första SM sydost om Eskilstuna. Det handlar om nattorientering och på startlinjen finns bland annat äldsta barnbarnet tillsammans med två klubbkompisar. Det är sen start för honom och frågan är om vi orkar hålla oss vakna och följa hans framfart via olika medier. På lördagsmorgonen ska vi själva åka till Skövde för tävlingen Hagenmedeln tillsammans med barnbarn #2.