tisdag 14 januari 2020

Återvända ...

Regnet piskade på, mörkret var kompakt, det blåste och det var mycket vatten på vägen. Gångvägen från parkeringen till terminalen var ingen höjdare. Oj, vad blåsten låg på och regnet piskade på ... snacka om att känna sig som en dränkt katt.
Dryga sju timmar senare väntade sol och 18-20 grader ... jodå en del vind också.



Det har i all hast blivit ytterligare en tur till Madeira. Den förra resan för drygt en månad sedan gav mersmak. Naturligtvis lockade orienteringstävlingarna kommande helg men samtidigt kändes en längtan tillbaka för att utforska atlantön lite mer. På hemmaplan är inte heller vädret någon höjdare och har inte så varit den senaste tiden så sydligare breddgrader lockar.
Boende på samma hotell som senast. Låter kanske lite trist men Vidamar Resorts är bara så bra. I sällskap har vi Robert och Ingrid som inte tvekade en sekund när vi hintade om att vi skulle åka hit.
På programmet bland annat levadavandringar och som nämnts tre tävlingar - en nattsprint och två medeldistanser uppe bland bergen. Nu är det bara att hoppas att gubbvaden ger med sig. Om inte får det bli rask gång. Det portugisiska köket och några slurkar av druvans safter kan kanske fixa till det hela.