söndag 16 juli 2023

Förflyttning …

Den gångna natten spöregnade det men lagom till avfärden till sista etappen av Hallands 3-dagars luckrades molntäcket upp ... blå himmel och solen visade sig.
 


Dagens etapp handlade om så kallad jaktstart utifrån resultaten på de två inledande tävlingarna. Jag tillhör inte "Jaktstartens vänner". Detta eftersom det oftast handlar om "Följa John" och att springa på andras ryggar. Tycker helt enkelt inte att det är kul att låta sig bli "regisserad" av andra. Alltså försöker jag göra mitt eget race. Det lönar sig ibland, ibland inte. En klunga tenderar oftast att förflytta sig snabbare ... men ibland bommar den och då! Dock blev det bara ett placeringslyft idag.

I väntan på Gunillas målgång kopplades mobilen upp för att följa VM-stafetterna. Inte så spännande och favoritsegrar blev det. Schweiz vann herrarnas uppgörelse och de svenska damerna utklassade övriga nationer.

Under sen eftermiddag bar det åt sydost, till Simrishamn. Där blir det boende några dagar tillsammans med bland andra den yngsta barnfamiljen. Orientering står på programmet, tre kvällstävlingar i närheten av Brösarp.