onsdag 12 juli 2023

Många O-löp …

Efter en dag med "återställning" typ klädtvätt etc efter två veckors bortavaro ställdes färden till skogarna öster om Götene. Där väntade "5-kvällars", orientering för skaraborgsklubbarna. Jag åkte dit själv. Gunilla hävdade med bestämdhet och viss indignation att det var på tok för långt att åka bara för en träningsorientering. Det sägs att allt-är-relativt, vilket också inbegriper avstånd. Alltså, det är ytterst sällan det är för långt att åka till en orientering ... enligt min måttstock.




Nåväl, under tidig gårdagskväll väntade flack och bitvis stenig terräng. Över 200 deltagare fanns på plats och sju olika banor stod till buds. Jag valde den näst längsta med övertygelsen att det är bra med extra träning inför det som väntar.

Efter att barnbarn #2 har konfirmerats på fredag drar vi direkt till Halmstad och en tredagarstävling. När denna är avklarad bär det åt sydost för ytterligare ett tävlingspaket, Österlens 3-kvällars.

Nu blir det inte bara skärmjakt utan rejält med tid att kolla in det ena och det andra och mycket umgänge. Detta tillsammans med yngsta barnfamiljen - ska bli kul!