måndag 24 juli 2023

Släktmöte …

Ingen orientering under den gångna helgen och därför har dagar avsatts för släktumgänge. Gunillas syskon, mor och morbror har varit på besök. Mycket prat, många tillbakablickar och utbyte av minnen. Själv var jag en trägen lyssnare. En hel del hade jag hört tidigare, annat var nytt och sammantaget blev det trevliga timmar.




Söndagen ägnades åt cykling, det blev ett drygt maratonlopp, alltså 42-43 kilometer, tillsammans med svåger och svärgerskor. Vädret var strålande och cykelturen var avslappnad och behaglig. Vi kollade in ett antal sevärdheter i närområdet och lång tid tillbringades vid fika- och lunchbordet.


Mobilen kom med rapporter från O-Ringen. Inga muntra meddelanden då mycket handlade om väntan, dålig logistik, bilköer etc. Drog en lättnadens suck att jag inte var på plats men samtidigt stort "medlidande" med alla som var där. 

Det gäller att värna om och vara rädd om tävlingens varumärke. Trista upplevelser har en tendens att bli ihågkomna och att man avstår från kommande upplagor. Förhoppningsvis blir det bättre återstående etapper.