torsdag 22 februari 2024

Göteborgstur …

Under tidig förmiddag ställdes kosan mot Göteborg. Vi plockade upp barnbarn #2 och när vi närmade oss staden drog vi österut till SAIK-gården mellan Partille och Landvetter. Veteranorientering väntade men även yngre deltagare är välkomna och då passade det bra för barnbarnet som har sportlov denna vecka.


Jag och junioren sprang samma bana och på nedanstående kartklipp är mitt GPS-spår rött och hans grönt. I stort har vi sprungit i samma stråk utan misstag men han gjorde det mycket snabbare, dryga 10 minuter!




Efter loppet intogs gulaschsoppa och våffla smakfullt tillagat av arrangörsklubben. Eftersnack naturligtvis och mycket handlade om föregående veckas orientering i Portugal. Där hade vädret varit riktigt uselt och terrängen svårframkomlig och svårorienterad. En och annan hade dragit på sig en trist förkylning så eftermälet var inte direkt översvallande.


Flertalet vittnade om att i kommande månadsskifte blir det tävlingspremiär i Åhus, Skåne. Vi planerar också att dra dit tillsammans med delar av båda barnfamiljerna.