söndag 5 maj 2019

Höjdartävling ...

Ger man kunden mer än vad han/hon förväntar sig då har man lyckats, sa föreläsaren på säljutbildningen för många år sedan. Kom att tänka på de kloka orden i samband med dagens tävling, Skärmenträffen, som arrangerades i dalsländska Högsäter.


Förväntningarna innan var neutrala eller ungefär som de brukar vara inför en tävling alltså vare sig ”hiss” eller ”diss”. Det var ett relativt litet arrangemang med omkring 350 startande. Men, oj vilket höjdararrangemang. Det gäller allt från terräng, karta och banor till kringarrangemangen med dusch, marka, speakerservice, prisutdelning osv osv. 
Dalslandsklubben lyckades verkligen skapa en tävling som andades gemyt och trivsel. Hoppborgen för de yngre som följde med föräldrar och syskon uppskattades verkligen. De värdiga och fint inramade prisutdelningarna för ungdomar med prispall och allt var en höjdare. Segrarpriset i de äldre klasserna bestod av lokalt producerad ”Orienteringshonung” - häftigt! 
Sammantaget fick man som deltagare verkligen mer än man förväntade sig. Vilken tur alla 350 deltagare hade denna sköna vårdag när man valde Skärmenträffen!