lördag 25 april 2020

Posering ...

Det är nu en dryg månad sedan det gjordes ett gymbesök. Rådande restriktioner är huvudorsaken men dessutom har vädret varit bara så bra för utomhusvistelse. Vanligtvis brukar också besöken minska under vår och sommar. Dock kommer det uppmuntrande nyhetsbrev och påbud från gymmet med jämna mellanrum. 
Uppmaningar att man ska hålla igång, vara utomhus och att det-går-utmärkt-att-köra-balansövningar-vid-strandkanten! Sagt och gjort ... det är bara att lyda!

Gårdagen bjöd på kontrollutsättning under halvannan timma innan Gunilla hävdade att det skulle vara såååå underbart med ett dopp i Vänerns böljor. Sagt och gjort ... det är bara att lyda! Det underbara handlade om ungefär tio grader. Så det blev en kort, mycket kort vistelse i vattnet innan balansträningen påbörjades. Detta på en undanskymd plats för att bespara medmänniskor en trist uppsyn eller kanske en skrattretande (till)ställning.

En annan utmaning dessa tider är att hitta en radio- eller tv-kanal alternativt en dagstidning som inte lagt eller lägger mycket krut på coronarapporter. Visst ... det är bra med ett ständigt nyhetsflöde och kontinuerlig uppdatering men emellanåt vill man bara utbrista det-räcker-nu-för-stunden!