onsdag 29 april 2020

Rutinprägel ...

Den ena dagen är det si och den andra dagen likadant. Ja, så skulle man kunna beskriva inledningen av årets artonde vecka. Frukost vid åttasnåret, läsning av fyra-fem dagstidningar på paddan och ytterligare uppdatering genom att läsa några bloggar och kolla av mejlboxen. Förmiddagsfika innan datorn sätts på och utskrift görs av dagens orienteringsbegivenhet. I måndags var det SAKO-klubbarnas veckans bana och igår veteranrace och detta på Hunneberg respektive Slätthult i Trollhättans södra delar.
Det är tomt och öde på parkeringsplatserna i anslutning till start och mål. Inte en enda orienterare syntes. 

Efter loppet ombyte till torra kläder och så blir det hemfärd. Så intas en sen lunch som tillagades under en förmiddagstimma. Fåtöljen väntar därefter och då kan man i lugn och ro begrunda dagens orienteringslopp samt ladda upp gps-rutten på Livelox. Så blir det ytterligare halvannan timma med paddan i fokus innan kvällspasset i form av promenad eller cykeltur. Nära och kära kontaktas via sociala medier innan rapport och TV-serie. Just nu handlar det om "Strangers" på TV4 play. Naturligtvis missas inte heller frågesporten Primetime vid slaget åtta och detta på mobilen. John Blund slår till efter tio och så var dagen över. 

Hur var det nu ... jo ena dagen är det si och den andra dagen likadant ... men absolut ingen leda, tristess eller långtråkighet!