söndag 24 juli 2022

Finaldag …

Oj vad väderleken växlar. Söndagen handlade om mycket-kläder-på i bjärt kontrast mot tidigare dagar med värme, behagligt och grader över 30. Ytterligare en dag i Stockholm stod på programmet. Som inledning koll på statsministerns boende, riksdagshuset och vaktavlösningen på slottet. Både jag och son #2 vittnade om hur det var att gå högvakt för många år sedan. Mest spektakulärt var det när Martin stod och frös i en vaktkur vid millenieskiftet 00.00!




Björn Ulvaeus, Pop House och Astrid Lindgren AB firar sommaren 2020 Pippi Långstrumps 75-årsjubileum genom att sätta upp en sprakande, musikalisk cirkusföreställning i samarbete med Cirkus Cirkör – PIPPI PÅ CIRKUS.

Björn Ulvaeus är producent och ansvarar för föreställningens sångtexter till musik av Benny Andersson. Musiken framfördes live av en flygande cirkusorkester.

Vi satt bänkade runt manegen tillsammans med båda barnfamiljerna. Det var kul, bra och intensivt under knappa två timmar - en härlig avslutning på dagarna präglade av man-kan-faktiskt-göra-något-annat-än-orientering. Nu väntar O-Ringen i Uppsala!