måndag 11 juli 2022

Välfylld dag …



Under söndagen väntade ytterligare en dag på Listerlandet som inleddes med att juniorerna spelade biljard och tränade sig på att vistas/umgås med getter. Det var en avvaktande attityd till en början, lite skraja kände de sig och då handlade det inte om de fyrbenta!




Under förmiddagen väntade så den andra etappen av "Havs-OL", en långdistans i den omgivande terrängen runt Hällevik. Återigen lyckades barnbarn #2 komma trea och ytterligare en pokal finns nu att ställa på prishyllan.




Dagens bad fixades efter en tur ut på lååång brygga. Förhoppningen att det skulle bli en behaglig simtur utan den minsta antydan till att det var långgrunt uppfylldes men ... det var satans kallt! Vattnet i Hanöbukten denna dag var bara 11 grader och detta mitt i sommarmånaden juli - usch och fy!


Efter lopp och dopp blev det då schnitzel av kolossalformat innan riktningen ställdes in mot Strandvallen. Där väntade allsvensk match mellan hemmalaget Mjällby AIF och BK Häcken från Göteborg. Vi bänkade oss tillsammans med 4300 fotbollsentusiaster runt den gröna rektangeln. Serieledarna från Göteborg blev rejält tillbakatryckta men lyckades till slut ändå vinna med uddamålet. Trots hemmaförlusten var det en skön och avslappnad stämning i och runt arenan - en härlig upplevelse!