lördag 30 juli 2022

Revansch …

Efter gårdagens debacle på O-Ringens fjärde etapp kändes det ruttet. Efter lite depp över den mediokra prestationen och en god natts sömn var batterierna fulladdade och revanschlusten stor. Som alltid är det jaktstart på den avslutande etappen. Gillar egentligen inte denna form men det är bara att "gilla läget". Nu var detta inte så svårt då jag inte hade någon konkurrent strax (typ någon minut) före eller efter. Gick ut som sjua med föresatsen ... nu jävlar! Det innebär totalfokus och då inte bara som en läpparnas uttryck utan också i praktiken. Det gick bra och då samtidigt konkurrenterna gjorde misstag kunde jag springa i mål som totalfyra.

Det var en lång väntan innan min klass startade och därför handlade det om "häng" vid målupploppet. Kunde därför se Gunillas upplopp som resulterade i en femteplats - kul och bra jobbat!




Så var då årets O-Ringen överstökad, bara att packa ihop och förpassa nummerlappar och annat skräp till papperskorgen. Slutbetyget blir högt för årets arrangemang, mycket bra fixat och vädergudarna har varit snälla hela veckan!