måndag 27 mars 2023

Aktiv dag …

Under tidig måndagsförmiddag bar det av till gymmet. Detta som en uppmaning (eller var det en kommendering) av Gunilla att testa träningspasset "Coreflex light". Det lät så där men en "grundlag" säger att innan man utbrister nej-och-usch-och-fy måste man pröva och testa.

Så därför stod jag där tillsammans med ett 20-tal kvinnor och böjde, tänjde, sträckte och töjde ligament och leder under en knapp timma. Det kändes skönt för en kropp som tävlat hårt under helgen. Det var riktigt bra så det lär nog bli fler liknande pass i framtiden.




Vid lunchtid bar det iväg till solen och kylan utomhus. Ett kartområde behövde uppdateras/revideras inför ett förestående arrangemang. Geografin hade förändrats sedan kartan togs fram för något decennium sedan. Av tidsskäl fick det bli en snabbvariant i de stråk banläggaren tänkt utnyttja. Först rekognoscering på plats och därefter blev det någon timma framför datorn. 


Under sen eftermiddag blev det ytterligare ett gymbesök. Måndagar har under de gångna månaderna avsatts för spinningpass. Det handlar om hård och svettdrivande cykling under en timma. Känns alltid skönt ... när passet är avklarat.


Med gott samvete efter en aktiv dag kändes det bara så välförtjänt att glida ner i TV-soffan och invänta kvällens EM-kval i fotboll. Måtte Sverige lyckas överlista Azerbajdzjan!