söndag 12 mars 2023

Firande …

När vi åkte söderut under fredagsförmiddagen var vädergudarna inte nådiga. Det snöade och snöade och det blev bara värre när vi närmade oss Göteborg. Sikten var så gott som noll vid passagen genom stan. Men på väg genom Halland lättade det och även snötäcket verkade minska.

Tylöhus välkomnade oss och spaavdelningen välkomnade oss. Det blev många olika typer av bad typ bubbel, iskallt, lagom varmt och bra-för-kroppen. Vi var något urlakade framåt kvällen när barn och barnbarn anlände.



Lördagsförmiddagen bjöd plötsligt på finväder med sol och blå himmel. Kort färd till Mellbystrand där orientering väntade i strandskogen och där snötäcket var tunt, emellanåt var det barmark. Härliga löp blev det och vi konstaterade att vi liksom förra helgen verkligen hade tur med vädret.
Det blev senare en repris av fredagseftermiddagen med många timmar i vattenmiljön. Detta som förberedelse inför kvällens gourmetsupé och firande av födelsedagsbarnet.
Det blev en lång höjdarkväll med sanslöst god mat, många skratt och minnesprat. Även hotellets ägare Per Gessle passerade snabbt förbi när desserten avnjöts. 

Idag väntar ytterligare en tävling med start och mål förlagt bara några stenkast från hotellentrén ... och kan man tänka sig solen skiner även denna dag som en hyllning till födelsedagsbarnet.