lördag 25 mars 2023

Sommartid på gång …

Det var knappt 150 besjälade nattorienterare som kom till start i mörkret och duggregnet som föll över Alingsås under fredagskvällen. Arrangerande OK Skogshjortarna fixade till ett bra arrangemang ... skönt att kunna vistas inomhus före och efter löpet. Kluriga och utmanande banor presenterades i den småskurna och detaljrika terrängen. 

Hemfärden var dyster. Nu berodde detta inte på placeringen i resultatlistan utan på radioreferatet från EM-kvalet i fotboll. Usch så trist att de blågula åkte dit och det rejält i öppningsmatchen på hemmaplan! Hoppas det vänder och det redan på måndag när nästa kvalmatch spelas. 

Lika dystert var det att lyssna på väderleksprognosen för helgen; regn och kanske minusgrader och dessutom snö - var är våren?




På söndag väntar årets åttonde tävling och detta vid Bohuskusten. Stångenäs AIS arrangerar en medeldistans i Fjällaområdet utanför Lysekil. Nu gäller det bara att förbereda sig för tidsomställningen kommande natt men knappast så som någon lustigkurre föreslagit på Instagram 🤪.