lördag 30 mars 2024

Glad påsk …

Utsagan blev rätt, meteorologernas prognos om tio värmegrader och sol besannades. De omkring 500 deltagarna på "Kortfredan" trivdes på idrottsplatsen i Ardala där start och mål var beläget.




Sprintterrängen i det lilla samhället är flackt och orienteringstekniskt relativt enkelt men ... banläggarna hade lagt in ett antal avspärrningar som försvårade det hela. Det var dock skönt att kunna springa på i kontrast till torsdagsnattens passage genom ris och bush.




Barnbarn #2 var särskilt lycklig denna dag. Han toppade den äldre pojkklassen men marginalen var inte stor ... bara två sekunder.

Vi dröjde kvar länge på arenan ... skönt att fånga in lite solstrålar ... eftersnacka... och planera inför påskens tredje orientering: Öjetrampen. Då dyker också barnbarn #3 med förälder upp. De kommer att övernatta hos oss till imorgon då fjärde tävlingen, Bohuslunken, väntar i Uddevalla. Men innan dess väntar påskmåltid hos svägerskan Lena ... bra att hon flyttat till Vänersborg inte minst för att hon gillar matlagning och rätterna brukar vara mycket goda!