måndag 25 mars 2024

Serievinst …

Gårdagen blev en "innedag". Kyligt, regnigt och gråttrist kännetecknade vädret och det kändes nästan skönt att ingen orientering stod på programmet. Istället var det koll på barnbarn som spelade innebandy. Detta i Lindome söder om Göteborg. Det var avslutningsmatch för seriespelet och laget hade chans att ta hem det hela men ... det blev pisk med 1-2. Dock skulle det hela avgöras i en annan match ifall "rätt" lag vann. Så blev det och guldplaceringen bärgades!




Dagens motion blev också av karaktären inomhus, distansträning på ett spinningpass med ett 30-tal andra. På väg hem var det fortfarande kyligt, regnigt och gråtrist.


Nu väntar "stilla veckan" och den blir så där lagom "stilla" späckad med orientering. Imorgon väntar veteranlöp i Lidköping och på torsdag inleds påskprogrammet med nattorienteringen "Häxjakten". Detta följs upp med sprinten "Kortfredan". På påskafton den traditionella "Öjetrampen" och dan därpå "Bohuslunken". En som vanligt diger påsk. Dock är startlistorna inte lika späckade som tidigare år. En nedgång kan konstateras och en bidragande orsak är sannolikt det nyckfulla och kylslagna vädret. Det har varit så länge nu och då tycker förmodligen en och annan att det inte är särskilt lustfyllt.