lördag 1 juni 2024

Härlig cykelrunda …

En sanslöst härlig cykelrunda blev det idag när solen sken, himlen var blå och graderna runt 25. Det blev en runda på fem mil i närområdet. Vi valde cykelvänliga stråk och betade av en och annan sevärdhet vi inte kollat in tidigare. Vi hann naturligtvis med att bada i Gräsviken, Öresjö, samt både fika och käka med jämna mellanrum.



När vi passerade Överbys köpcentra passade det så bra att slinka in i en mediabutik och fixa ett nytt skyddsglas till mobilen. Gunilla som är så där lagom road av att äntra varuhus parkerades i en solskyddande container medan jag äntrade butiken.




Väl hemkomna under sen eftermiddag blev det koll på SVT-play. Tidigare under dagen var det livesändning från World Cup i sprintorientering som avgörs i Italien. Så himla bra att kunna se inslaget i efterhand. Det bjöds på mycket kluriga banor och vi kände igen utmaningarna från våra egna erfarenheter när vi sprintorienterat på dessa breddgrader genom åren.


TV-kollen triggade också igång oss inför sprinttävlingar imorgon och detta i Göteborgs centrala delar med bansträckningar bland annat i Slottsskogen ... ska bli kul!