onsdag 19 juni 2024

Västerut idag …

Det har varit  några dagar med "rehab" så att sträckningen i låret ger med sig ... det går bra och det känns bra ... men det blir av försiktighetsskäl ingen start på dagens veteranlöp som också är det sista för vårsäsongen. 


Fokus är nu inställt på Norge där vi ska vistas under en dryg vecka. Det blir en "road-trip" och detta tillsammans med de goda vännerna Johan och Madeleine som inleds under mottot det-finns-annat-i-livet-än-orientering. Oslo väntar med sina sedvärdeter och attraktioner. Vi har varit där tidigare men aldrig på konstmuséet med Edvard Munchs konstverk  ... ett besök där är planerat och en hel del annat - ska bli kul!




Veckoslutet ska tillbringas i Lillehammer ... och då med orientering! Tre tävlingar står på programmet; sprint, medel och långdistans ingående i O-festivalen!




Därefter blir det ytterligare några dagar präglat av det-finns-annat-i-livet-än-orientering. Jotunheimen är ett av Norges mest populära områden för vandring och är ”jättarnas boning” enligt fornnordisk mytologi. Resmålet och tanken är vandring längs den populära Besseggen, en mäktig led med storslagen utsikt.