fredag 28 juni 2024

Pinsamt …

Kollade in brottstycken från debatten mellan Trump och Biden inför presidentvalet senare i år. Ja vad ska man säga ... det får bli suck, suck, suck! Det var någon kommentator som med bestämdhet hävdade att bägge borde äta prestationshöjande medel. Jag är benägen att hålla med. En del av inläggen var på samma nivå som uppgörelser mellan småpojkars fight i sandlådan. Är det verkligen pajkastning som krävs för att ragga röster?




Båda kandidater har passerat gubbåldern. Hur kan det komma sig att man ändå från bägge partierna släpper fram kandidater som för länge sedan passerat bäst-före-datum. Det är en gåta speciellt för en nation som på många sätt ligger i framkant. Är det så svårt att hitta yngre kandidater?


Stärks än mer i min uppfattning att i alla sammanhang ska gamlingar som passerat 70 släppa taget och inte fortsatt styra och ställa. Däremot kan de agera som faddrar, mentorer, stöttare och rådgivare. Beslutsfattande och bestämmande ska överlåtas till yngre generationer!




Desto roligare var det att under kvällen följa SM-kvalet i sprintorientering och kunna konstatera att barnbarn #1 och klubbkompisen Andrea grejade finalplatser. Imorgon avgörs finalen i Västerås.