fredag 25 november 2022

Cykeltramp …

Efter att under ett antal haft STC som gymklubb har vi nu bytt till F&S. Den förra var strikt kommersiell medan Friskis och Svettis inte har ekonomisk vinst som mål. Annars är redskapen och utrustningen i stort sett desamma. Under pandemiåren har vi fått hålla tillgodo med orienteringsklubbens enkla källargym men det är och känns bättre med fler redskap, fräscha lokaler och möjligheten att delta i olika instruktörsledda pass. 

Utbudet på F&S är stort och dagligen kan man hitta något som passar om man inte föredrar att lägga upp sina träningspass på egen hand. Den möjligheten fanns också på det tidigare gymmet men upplevelsen är att kvalitén och nivån inte längre är som förr därav skiftet.

 



Denna fredagskväll har vi kört ett spinningpass på 60 minuter. Ett svettdrivande sådant som förberedelse inför IDOL-finalen. Det lär bli ytterligare något pass under helgen då inga orienteringar står till buds och snömängderna omöjliggör skogslöp i Vänersborgsområdet. Trots att termometern visar 3-4 plusgrader är det inte mycket som smälter undan. Det behövs några rejäla regnskurar för att snön ska försvinna.