måndag 7 november 2022

Löp i mörker …

Denna mörka och hösttrista måndagskväll arrangerade företaget GKN:s idrottssektion en  nattorientering för sina anställda. Även andra inbjöds att delta och då utbudet av orientering i mörker är litet passade jag på. Det var mörkt och blött i Slätthultsterrängen i södra delen av Trollhättan. Ett knappt 20-tal hugade natträvar ställde upp.




Det bjöds på en knappt fyra kilometer lång bana i den stigrika terräng. Det gällde verkligen att ha koll på alla stigar och dessutom på alla stigar som inte fanns med på kartan. Det blev ett stabilt lopp men barnbarn #2 var hela tio minuter snabbare.


Förmiddagen ägnades åt besök på Vårdcentralen. Under "europaturnén" fick jag någon form av insektsbett på vänsterarmen och ryggen. Rodnaden har eskalerat under några dagar och efter konsultation med svägerskan Lena kontaktades Vänerparkens vårdcentral. Fick komma omedelbums efter telefonsamtalet och tre olika läkare kollade utslagen men kunde inte identifiera vad det kunde vara. Det blir återbesök om någon vecka och tills dess ska receptbelagd salva dagligen appliceras.

Har naturligtvis själv funderat på vad det kan vara. Trodde först att det var björnbärssnår eller andra buskar som var orsaken. Detta då armarna var rejält sönderrivna och sargade efter några av loppen. Men rodnaderna på ryggen tydde på något annat typ något som sticker. Förhoppningsvis försvinner det om några dagar!