tisdag 13 juni 2023

Bad hela dagen …



Simma, ta många dopp och bada har präglat denna soliga och härliga sommardag. Vi började under tidig förmiddag i Vattenpalatset med de "obligatoriska" bassänglängderna och en halvtimmes "belöning" i bubbelpoolen.

Sedan bar det till skogs för koll av startplatsen som ska användas vid höstens tävlingsarrangemang. Vi konstaterade att växtligheten är frodig just nu. Oj vad grönt det var och vi förvånades över att den rådande torkan ännu inte har gjort några avtryck.


En fin liten badvik vid Vänerns sydvästra strand var nästa mål. Där blev det många timmars vistelse inklusive medtagen lunch. Vattnet brukar vara rejält kylslaget i landets största sjö men idag var det varmt, gissningsvis 19-20 och bara så härligt. Det blev tre längre vistelser i böljorna. Dagens andra konstaterande blev att man inte alltid behöver dra iväg för att hitta sköna och avkopplande ställen. Många gånger finns det sköna tillflyktsställen undan vardagen på mycket nära håll!




För att verkligen säkerställa badkvoten blev det under kvällen ytterligare ett dopp. Detta vid ön Jakoben som ligger en knapp kilometer hemifrån.