onsdag 21 juni 2023

”Mission completed” …

Idag arrangerades den sista tävlingen för vårsäsongen för veteranerna i 3-stadsområdet. Ett hundratal mötte upp i morgonhärligt sommarväder och sprang/ joggade/ gick någon av de fyra banorna.

När alla kommit i mål väntade traditionsenlig lunch med sill och potatis. När hungern stillats gjordes en kortare utvärdering av de elva tävlingarna som genomförts under våren. Leif Johansson fortsatte med en statistisk redovisning av deltagarfrekvens etc. Som avslutning levererade Lena Waern skön stämning med sång och gitarr. 




Gunilla och jag var huvudansvariga och vi är så tacksamma för hjälpen vi fick av klubbkompisarna Ingegerd, Irené, Görel, Eva-Britt, Monica och Erling som fixade till den mycket goda sillunchen.

Hjälp fick vi också av Rolf och Birgitta som inledde dagen med att vara parkeringsvakter och avslutade eftermiddagen med att hämta in alla SI-enheter. Då hade vädergudarna växlat humör och detta genom att leverera regnskurar.


Vi är verkligen nöjda med arrangemanget och vi fick många uppmuntrande kommentarer. Nu dröjer det drygt två månader innan höstomgången kommer igång.