fredag 22 november 2019

Stor beundran ...

Stor beundran måste uttryckas för de hundratals människor som just nu frivilligt söker efter tonårstjejen som varit försvunnen sedan en vecka i grannstaden Uddevalla. Men inte bara de som timma efter timma klampar omkring i terrängen på vägar, stigar och genom bush och blöta sankmarker gör en stor insats. Många företag och näringsidkare stöttar med mat, dryck och annat så att sökinsatsen kan fortsätta. 




Tycker att hela insatsen visar på ett starkt och solidariskt samhälle. Det är inte bara elände i Svea rike! Man ställer upp när något extraordinärt händer och när offentliga resurser inte räcker till.


Det är med stor tragik man följer det hela i lokalradion och annan media. Så fruktansvärt hemskt för föräldrar och anhöriga med ovissheten. Ovissheten blandat med hoppet att tjejen fortfarande ska vara i livet. Dock tyder det mesta på, utifrån polisens och andra  initierades kommentarer, att hon sannolikt inte är livet. 


Det närmaste dygnet lär ge besked om sökområdet ska utökas och ännu fler frivilliga ska mobiliseras under kommande helg.