tisdag 11 maj 2021

Bara regn ...

Dagen idag var en blöt heldag. Det har tokregnat och vätan har inte tagit paus någon enda gång. Nu måste västsveriges vattenreservoarer vara fyllda med råge!

Men det ihärdiga strilandet medförde att ett antal prylinköp som legat på vänt en längre tid kunde expedieras. En tisdagsförmiddag är generellt bra för shopping då det oftast är glest i affärerna även när det inte är pandemitider. Så skönt det är att nästan solo kunna glida fram mellan butikerna och snabbt beta av inköpslistan. 




Dagens fysiska aktivitet fick flytta inomhus. Ett undantag som tas till när vädergudarna är på extra dåligt humör. Ambitionen är annars att alltid försöka vara utomhus några timmar dagligen. 

Det blev ett besök i klubbanläggningen där ett hyfsat gym har byggts upp genom åren i källarplanet. Det finns utrustning och hjälpmedel för att både fixa flås och bygga muskel. En annan fördel i jämförelse med kommersiella gym är att man kan utnyttja lokalen själv eller tillsammans med någon/några man dagligen umgås med. En åtgärd som initierades när pandemin slog till men frågan är om upplägget kanske ska bli permanent. Fördelarna är många. Av bokningslistorna framgår att det varje vecka brukar vara 10-20 medlemmar som bokar in en timma.