söndag 23 maj 2021

Tungt …




Schlagerfestivalen blev en sen föreställning. Avancerad teknik gör att showen kring varje nummer blir minst sagt häftigt och det är häftigt att se. Men det drar ut på tiden och när omröstningen precis började anlände John Blund. Ögonlocken blev tyngre och gäspningarna kom allt tätare. Då återstod bara ett alternativ ... att krypa till kojs! Detta utan att se utfallet och det var först imorse som jag fick klart för mig att hårdrocken från Italien toppade. Det var överraskande men det blir knappast någon låt man går och smånynnar på. Lite överraskande att inte Tusse hamnade högre upp.Tyckte att hans låt var riktigt bra men uppenbarligen stack den inte ut tillräckligt.


Sammantaget var inte gårdagen någon lyckad blågul dag. Sverige fick pisk av Danmark i hockey-VM. När jag var yngre fanns det inte ens på världskartan ... att få stryk av danskarna på hockeyrinken nej, nej. Men nu har det hänt. 

En tung lördag var det förutom orienteringen under förmiddagen i branta bohusberg strax utanför Lysekil. Till och med vädergudarna uppskattade skogsspringet genom att bjuda på sol och blå himmel.