söndag 7 april 2019

Svårframkomligt ...

Usch så mycket bush! Det var omdömet från många efter målgång vid långdistansorienteringen i Landvetter denna soliga men småblåsiga söndag. Terrängen var rejält kuperad men så gott som överallt var det bushigt, pinnigt och slyigt trots att undervegetationen fortfarande låg i dvala. 
Under senhösten förra året arrangerade OK Landehof en tävling öster om dagens tävlingsområde. Det var storkuperat men med öppen och lättframkomlig skog. Det gav mersmak och därför ingen större tvekan inför dagens tävlingsval. Men det blev alltså tvärtom, usch för bush!



Barnbarn #4 var med även denna dag och på programmet stod Knattebana och lek i barnpassningen. Även äldsta barnbarnet var på plats och roade sin lilla kusin innan det egna loppet.
Högtidsstunden är fikat efter loppet. När inga föräldrar är med är det ”fritt val” i serveringen och då blir det en (hel) del godsaker i både flytande som fast tillstånd. 

Ytterligare en helg är snart över och då återförenas barnfamiljerna som varit utspridda lite här och var. Äldsta sonen i Vänersborg, yngsta sonen på jobbresa i Spanien, svärdöttrar med varsin son på innebandyturnering i Varberg och övriga barnbarn tillsammans med den äldre generationen. Det gäller att ha ordning på logistiken och veta var folk håller hus!