söndag 28 mars 2021

Brutal kupering ...

Idag mötte vi upp barn och barnbarn strax söder om Bollebygd för orientering och sedan lunch vid grillen. Arrangörerna bjöd på en speciell terräng med början och avslut i ett gammalt grustag med mycket detaljer. Mittendelen på banan var brutalt kuperad, kändes nästan som en bana av sydeuropeisk karaktär. Grustaget var småkuperat men underlaget var rejält lerigt och geggigt. Kolla in sträcka 6-7 och höjdprofilen under kartan.




Efter loppet samlades vi kring grillelden och korvarna samt pastasallad blev dagens lunch. Den följdes upp av Gabbes och Emelies suveränt goda mandelkaka till kaffet. 




Förmiddagen började med solsken men efterhand drog gråa moln in från väster. På hemvägen blev det ännu gråare och då kom också störtregnet. 

Eftersnacket handlade naturligtvis om dagens orientering i en annorlunda "terräng" men också om påskens utbud när inte vanliga tävlingar står till buds. Vi konstaterade att det inte råder någon som helst brist på Veckans banor inom en 10-milsradie från Vänersborg. Det lär bli fler grilluncher kommande två veckor!