lördag 27 mars 2021

Härligt möte ...

Så viktigt det är att skaffa intryck, vara nyfiken, upptäcka och utforska. Så viktigt det är att också vara öppen och mottaglig för saker som bara dyker upp och som man kanske inte hade den blekaste aning om. Förra helgen uppmuntrades jag och stärktes verkligen i att försöka ha en sådan attityd.




Gunilla och jag deltog i ett orienteringsarrangemang i Bollebygd. Arrangerande Orinto använde sig av ett obemannat tidtagnings- och kontrollregistreringssystem. Vanligtvis behövs en funktionär som hanterar Sportidentapplikationen. Därför väljer många bort systemet speciellt i dessa pandemitider. Men, men i Orintoklubben hade man hittat lösningen genom en omprogrammering av en så kallad si-enhet. En relativt enkel åtgärd men en "revolutionerande" sådan. Ingen funktionär behövde vara på plats och allt handlade om självservering och efter avslutad tävlingsperiod presenterades resultatet som vanligt i applikationen Winsplits.


Jag berättade om "upptäckten" för några bekanta som i sin tur berättade för sina bekanta och ringarna på vattnet blev många. 

Tänk vad ett litet besök och ett möte med kreativa och snillrika människor kan öppna möjligheter och man kan få till sig saker som man inte visste att man inte visste ... så härligt det är med plötsliga insikter och aha-upplevelser!