onsdag 16 februari 2022

Hockeykoll …

Gårdagens begivenhet handlade om hockeykoll och detta live. Frölunda matchade mot Färjestad i Scandinavium, Göteborg. Vi var där ett grabbgäng: jag, två söner, tre barnbarn och Martins svärfar Kalle.

Det var ett tag sedan jag senast agerade hockeypublik. Gissar att det var ett decennium sedan. När jag lönearbetade blev det en del besök i Globen för att kolla in Djurgården och AIK.

De glesa besöken har inget med ovilja till hockey att göra utan kanske mer beror på bekvämlighet. Det är enklare att spana in TV-kanalernas sändningar.




Inramningen var härlig med mycket show, eldsflammor och uppmaningar typ make-a-little-noice. Spelet helt OK även om Frölunda hade greppet över händelserna och fixade en säker seger. En kul afton blev det!


Dock blev hemresan långdragen. Oj, så länge vi fick vänta innan det var möjligt att lämna P-huset och oj vad sakta det gick genom stan. Hur står alla stackars göteborgare ut?

Halvvägs hem blev det stopp för nattamat på "Donken" i Nödinge. Det var hungriga magar som framåt midnatt svepte i sig burgare och pommes.