fredag 23 september 2022

Home alone …

När kvällsmörkret föll under torsdagskvällen befann vi oss vid Stumpebo söder om Grästorp. Vi var ett gäng som stod runt eldkorgen vid avslutningen av Främmestads IK:s poängorientering och hyllade pristagarna.




Timman innan deltog vi i den avslutande etappen. Det var en "skogssprint" på en karta i skala 1:4000 och en 2,5 km lång bana med hela 17 kontroller. En mycket kul och utmanande bana i lättframkomlig terräng. En bana där det gällde att hålla hög fart och vara superfokuserad varenda sekund.


Nu väntar en gräsänklingsvecka. Gunilla ska på ridresa och i år handlar det om Albanien av alla länder. Det ska tydligen vara alldeles speciellt vackert och utmanande i bergslandskapet där. Tidigt på lördagsmorgonen bär det iväg från Landvetter.


Själv får jag nöja mig med den gamla vanliga tillvaron; två orienteringstävlingar står till buds under helgen, veteranorientering på onsdag och DM i nattorientering nästa fredag. Den ena veckan är det si och det andra veckan likadant!

Sks naturligtvis passa på att botanisera lite i en och annan elektronikbutik. Upptäcker kanske något som jag inte visste att jag behövde!