fredag 16 september 2022

Kvällslöp …

Igår bar det av till Tingsgården söder om Grästorp i västra Skaraborg. Där huserar tidigare klubbkamraten Rikard och hans fru Malin. De arrangerade en poängtävling för Främmestads IK och vi brukar då hedra/våldgästa tillställningen med vår närvaro. Det är alltid kul att delta i dessa arrangemang och förutom löp handlar det om härligt och behagligt eftersnack - skaraborgare är mysiga!


Det bjöds på flack fin terräng med lagom svåra banor vilket passar bra den här tiden på året när mörkret tidigt smyger sig på. I kvällsmörkret på hemvägen passade vi på att ta ett kvällsbad.




Kommande helg väntar som vanligt orientering fast nu är barn- och barnbarnsskaran spridd på olika evenemang. Själva ratar vi veteran-SM i Småland. Det blir istället en göteborgstävling och på söndag arrangerar moderklubben OK Gipen. Där kommer vi att möta kuperad vildmarksterräng på en alldeles nyframtagen karta. Jag tränade en del i området som junior för över 50 år sedan och därför ska det bli extra roligt att nu springa en tävling där.