torsdag 3 augusti 2023

Späckat med sport …

Onsdagen var sportrik. Morgonen inleddes framför TV:n med damernas VM-fotboll. Sverige grejade ytterligare en vinst efter en knackig inledning. 




Under eftermiddagen väntade så TV-sända World Cup i orientering och sprintdistansen som avgjordes i Tjeckien. Stora blågula framgångar och Tove Alexandersson var mästerlig. 

Under sen kvällstimma följdes slutet av matchen Häcken och  KI Klacksvik. Spännande värre med straffavgörande, dock trist för Hisingslaget som förlorade. En onödig förlust, man borde ha grejat en vinst tidigare under matchen. Nu blir det ingen fortsättning i Champions League. Yngsta sonen samt barnbarn är deppade denna dag så som gulsvarta supporters bör känna sig efter förlusten. 


"Vilan" mellan sporthändelserna ägnades åt källarförvaringen. Röjning och utrensning av prylar och saker som placerats där under förespeglingen bra-att-ha. Även sovsäckarna plockades fram och luftades. Några av dessa tvättades och kändes efteråt härligt uppfräschade. 


Kroppen fick sig också en genomkörare i form av ett spinningpass på gymmet. Lokalen var nästan fullsatt och det blev varmt ... svetten flödade och energin var hög. Bra uppstart inför kommande helg då två orienteringar väntar och sedan rullar allt på som vanligt när det inte är semestertider, med veteranträningar och liknande. Höstsäsongen är i antågande!