tisdag 30 augusti 2022

Kvällslöp …

Under gårdagskvällen ställdes färden djupt in i Hjärtumsskogarna till OK Gipens klubbstuga Delsbo. Där väntade en bana för anställda på GKN i Trollhättan men även "utbölingar" är välkomna. Det är en sedan många år traditionell måndagsaktivitet med en vår- och en höstsäsong. Banlängden är alltid omkring fyra kilometer och man cirkulerar mellan olika kartor i Trollhättan- och Vänersborgsområdet. Ett 30-tal brukar delta i snitt.




Igår var det rejäl och bitvis kuperad vildmarksterräng och banläggaren hade lagt stråk där det mycket handlade om "rakt på" och att vara noga med kompassriktningen. Det blev ett skönt pass i soligt höstväder.




Idag bar det återigen till skogs. På programmet, inplockning av kontrollenheter och skärmar som "tjänstgjort" under vecka 34. Det känns alltid skönt när detta är gjort! Passade också på att göra lite kartjustering inför tävlingsarrangemanget om knappt 14 dagar. Det handlade om nya cykelspår som Mtb-fantasterna fixat till. Passerade en tall som råkade ut för åskvädret förra veckan. Blixtnedslaget splittrade stammen men de intilliggande träden klarade sig undan. 

Det gick heller inte att låta bli en stunds njutning i form av en näve blåbär. Oj, så stora de har blivit men nu är smaken vattnig!