söndag 14 augusti 2022

Löp i hettan …

En helg med två tuffa orienteringar i högsommarvärme. Graderna låg nära 30-strecket och solen hettade på. Åtskilliga liter vätska konsumerades under dagarna två.




Lördagens medeldistans avgjordes mitt i Svartedalen melkan Kungälv och Lilla Edet där terrängen är brutalt tuff och kuperad. Har fortfarande minnen från premiärtävlingen i området daterat augusti 1968. Det var då också som igår alltså hett, hett! 


Under tidig söndagsförmiddag bar det av till södra delen av Hökensås och en långdistanstävling. Gunillas rehabilitering av knäskadan fortsätter och idag gick hon tillsammans med syster Lena D65-banan. Det var varmt i skogen och kul bana på en mycket bra karta. Arrangörerna från Falköping och Mullsjö levererade ett toppenarrangemang.

På hemvägen passerade vi Falbygdens Osteria och åt en buffélunch med som sig bör många osträtter - det var underbart gott! Naturligtvis inhandlades ett antal ostprodukter så nu blir det ostkaka, färskostar och annat smått och gott på matbordet den närmaste veckan. Ytterligare en härlig helg kan föras till kontot goa-dagar!