torsdag 11 augusti 2022

OL och kortspel …




Igår var det höstpremiär för Trestads veteranorientering. Ett 75-tal "vets" och en del yngre som "pryade" mötte upp vid Slätthultsgården i Trollhättan. Otaliga är de gånger den stigrika terrängen utnyttjats. Banorna var mycket löpbetonade men det gällde att ha koll på alla stigar och dessutom alla omarkerade stigar. Ett bra försöka-löpa-fort-pass men inte speciellt orienteringstekniskt utmanande ... men vad gör det.




Gunilla skadade sitt knä vid en tävling den gångna helgen och måste nu ägna sig åt rehabilitering. Denna dag valde hon bridgespel. Hoppas det gjorde nytta! Dock trist att hon inte var med. Istället hängde skolledige barnbarn #2 på och detta som förberedelse inför Götalandsmästerskapen i Östergötland kommande helg.


Vid eftersnacket ventilerades sommarens skadepaneramor och olika "semestertävlingar" man deltagit i. Alltså ... de vanliga samtalsämnena efter ett sommaruppehåll. Nästa vecka väntar en ny "drabbning" som går av stapeln vid Gustafsberg strax utanför Uddevalla. Höstsäsongen är inledd!