onsdag 10 maj 2023

Härligt löpväder …

Kollar gärna på fotboll när det är "heta" matcher men orkar inte med tradig "serielunk". Under sen kväll igår spelade Real Madrid och Manchester C den första av två matcher i semifinalen i Champions League. Naturligtvis extra spännande då det norska fenomenet Haaland fanns på plan.

Nu delade lagen på poängen vilket gör det extra intressant inför nästa match om någon vecka. Dock gjorde Haaland inga större avtryck i matchen. Men ... internationell toppfotboll är häftigt och fick fungera som bra uppladdning inför dagens veteranorientering arrangerat av Främmestads IK i den lilla orten Bredöl som ligger vid en biväg till en byväg i Skaraborg.




Det bjöds på ett flackt men detaljrikt terrängområde med banor som verkligen krävde skärpa och noggrannhet- kul! Skönt löpväder var det med närmare 20 grader och solsken.


Idag blev det eftersnack och uppföljande samtal på restaurang Liljedal i Nossebro tillsammans med några från grannklubbarna i Trollhättan och Uddevalla. Det avslutades med ett besök i skobutiken "Hectors Skor" så nu har skogarderoben utökats med ett par Skechers slip-in.