söndag 14 maj 2023

Igår hände mycket …

Gårdagen var innehållsrik. Barnbarn hämtades upp och sedan bar det iväg till Hisingssidan av Göteborg och uppsökande av lämplig plats för att kolla in Göteborgsvarvet. Det blev i anslutning till det tidigare varvsområdet Lindholmen. Där kunde vi på parkettplats se täten i både herr- som damklassen efter halva loppet. ”Det var mycket svart i täten” som någon uttryckte det och det blev ingen förändring vid målgång. Yngste sonen dök upp och hejades naturligtvis fram. Svärdotter Anni hann vi inte se men vi kunde följa hennes framfart via den speciella appen och imponerades av hennes lopp.




Efter lunch med färskpasta på en kvaterskrog blev det vandring till Bravida arena. Efter noggrann kroppsvisitering stod vi så småningon mitt i klacken av gulsvarta Häckenanhängare. Det var mycket vrål och skrål varenda minut. Naturligtvis extra stor glädje då favoritlaget var fullständigt överlägsna och tvålade dit Degerfors med 6-1.

Det var längesedan jag stod i en "klack" och det var en nygammal upplevelse även om det inte är så kul att se en match från kortsidan och dessutom stående 2 x 45 minuter. 




Barnbarn levererades hem till sina respektive föräldrar och förberedelser vidtogs för dagens avslutande begivenhet, Eurovisionfinalen. Ögonen orkade inte hela vägen och därför sov jag djupt när omröstningen började. Men desto skönare att vakna upp denna söndagsmorgon och då få höra att Loreen vann - härligt och välförtjänt och imponerande!